Louvelle: Kunstconcepten en creatieve teambuilding

Breng kunst in uw bedrijf

Bij Louvelle, waar kunst en creativiteit centraal staan, hebben we ons toegelegd op het creëren van betekenisvolle momenten waar kunst en innovatie samensmelten. We inspireren, motiveren en verbinden door kunstzinnige elementen in te zetten, niet alleen voor teambuilding, maar ook om evenementen onvergetelijk te maken.

DIENSTEN

1. Creatieve Teambuilding

Breng je team samen en stimuleer creativiteit met onze unieke teambuildingervaring.

2. Sip and Paint

Ontketen je creativiteit en creëer in slechts 2 uur je eigen meesterwerk, begeleid door ervaren kunstenaars.

3. Kunstconcept op maat

Ontvang op maat gemaakte kunstconcepten die naadloos aansluiten bij de doelen en visie van jouw bedrijf.

1. CREATIEVE TEAMBUILDING

Bij Louvelle geloven we in de kracht van creativiteit als katalysator voor teamverbinding. Onze creatieve teambuildingactiviteiten gaan verder dan traditionele methoden. We dompelen ons onder in de essentie van wat jouw team onderscheidt, om een ervaring te ontwerpen die niet alleen de creativiteit stimuleert, maar ook de teamdynamiek versterkt. 

De verschillende thema's

Samenwerken

Bedrijven willen de teamgeest bevorderen, de onderlinge relaties tussen werknemers versterken en de samenwerking verbeteren om efficiënter te kunnen werken. 

Kosten: vanaf €35 p.p.

Stressbeheersing & Welzijn

Het verminderen van werkgerelateerde stress en het bevorderen van het welzijn van werknemers zijn belangrijke doelen in een tijd waarin burn-out en stressniveaus toenemen.

Kosten: vanaf €35 p.p.

Communiceren

Verbetering van interne communicatie is vaak een doel, omdat heldere en effectieve communicatie essentieel is voor succes binnen een bedrijf, tussen werknemers en werkgevers. 

Kosten: vanaf €35 p.p.

2. SIP AND PAINT

Ontdek je creatieve kant tijdens onze Sip and Paint events. In slechts 2 uur creëer je je eigen meesterwerk. Geen schildervaardigheden nodig, want onze professionele kunstenaars begeleiden je stap voor stap. Zo werk je aan jouw eigen individuele kunstwerk, maar met de gezelligheid om je heen van je mede deelnemers. 

Louvelle Sip and Paint Amsterdam

Sip & Paint voor bedrijven

Ontdek de kunstenaar in jouw team tijdens ons Sip and Paint bedrijfsevenement! In slechts 2 uur tijd kunnen jij en je collega’s jullie eigen meesterwerken creëren. Geen schilderervaring nodig, want onze professionele kunstenaars begeleiden iedereen stap voor stap. 

Geniet van een inspirerende en gezellige avond met je collega’s. Of het nu een teambuildingactiviteit is na een intensieve werkdag of een ontspannen start van een borrelavond, ons Sip and Paint evenement zorgt voor een unieke en leuke ervaring. 

Stimuleer creativiteit, bevorder teamgeest en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens dit speciale bedrijfsevenement. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op. 

Sip and Paint Amsterdam Particulier

Sip & Paint Particulier

Geniet van een gezellige avond in het gezelschap van zo’n 20 andere deelnemers. Of je nu alleen komt of met vrienden, gegarandeerd een leuke avond! Dit is dé perfecte activiteit na een drukke werkdag of het begin van een borrelavond, waarbij je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan.

Ontdek je artistieke kant tijdens ons Sip and Paint evenement in Amsterdam! Voor 35 euro per persoon krijg je toegang tot een unieke ervaring, inclusief 2 drankjes, hapjes, materialen en een prachtig kunstwerk van 30x40cm die een ereplek boven jouw bank krijgt! 

 

Amsterdam Wine Festival Louvelle

3. Kunstconcept op maat

Elk Bedrijf heeft zijn eigen identiteit, en daarom geloven wij dat de kunstconcepten die daarbij aansluiten net zo uniek moeten zijn. 

Onze kunstconcepten gaan verder dan de traditionele benadering. Ze zijn interactief, inspirerend en ontworpen om creativiteit te bevorderen. Of je nu op zoek bent naar unieke merkactivaties, originele kunstprojecten of andere creatieve ervaringen, Louvelle brengt deze kunstzinnige concepten tot leven voor een breed publiek.

 

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Concept

Feedback

Realisatie

Kunstervaringen die blijvende indrukken achterlaten

Louvelle biedt op maat gemaakte kunstconcepten die variëren van live schilderijen op evenementen tot interactieve kunstervaringen, merkactivaties, het verfraaien van bedrijfsinterieurs en unieke kunstwerken bij bedrijfsevenementen. Onze aanpak overstijgt conventionele grenzen, stimuleert creativiteit en is altijd in lijn met de visie en doelen van jouw bedrijf.

Wij creëren niet alleen kunstwerken, maar echte kunstervaringen die blijvende indrukken achterlaten. Louvelle fungeert als de schakel tussen creatieve visie en artistieke uitvoering, en wij streven ernaar om kunst niet alleen te laten zien, maar te laten voelen in het hart van jouw onderneming.

Interesse in een samenwerking? Laat een bericht achter!

Kies een dienst en vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat ons de details weten en wij zorgen voor een op maat gemaakt voorstel.