Louvelle: Sip and Paint en creatieve teambuilding voor bedrijven

Breng kunst in uw bedrijf

Bij Louvelle, waar kunst en creativiteit centraal staan, hebben we ons toegelegd op het creëren van betekenisvolle momenten waar kunst en innovatie samensmelten. We inspireren, motiveren en verbinden door kunstzinnige elementen in te zetten, niet alleen voor teambuilding, maar ook om evenementen onvergetelijk te maken.

DIENSTEN

1. Creatieve Teambuilding

Breng je team samen en stimuleer creativiteit met onze unieke teambuildingervaring.

2. Sip and Paint Amsterdam

Ontketen je creativiteit en creëer in slechts 2 uur je eigen meesterwerk, begeleid door ervaren kunstenaars.

1. CREATIEVE TEAMBUILDING

Bij Louvelle geloven we in de kracht van creativiteit als katalysator voor teamverbinding. Onze creatieve teambuildingactiviteiten gaan verder dan traditionele methoden. We dompelen ons onder in de essentie van wat jouw team onderscheidt, om een ervaring te ontwerpen die niet alleen de creativiteit stimuleert, maar ook de teamdynamiek versterkt. 

De verschillende thema's

Samenwerken

Bedrijven willen de teamgeest bevorderen, de onderlinge relaties tussen werknemers versterken en de samenwerking verbeteren om efficiënter te kunnen werken. 

Kosten: vanaf €35 p.p.

Stressbeheersing & Welzijn

Het verminderen van werkgerelateerde stress en het bevorderen van het welzijn van werknemers zijn belangrijke doelen in een tijd waarin burn-out en stressniveaus toenemen.

Kosten: vanaf €35 p.p.

Communiceren

Verbetering van interne communicatie is vaak een doel, omdat heldere en effectieve communicatie essentieel is voor succes binnen een bedrijf, tussen werknemers en werkgevers. 

Kosten: vanaf €35 p.p.

2. SIP AND PAINT VOOR BEDRIJVEN

Ontdek je creatieve kant tijdens onze Sip and Paint events in Amsterdam. In slechts 2 uur creëer je je eigen meesterwerk. Geen schildervaardigheden nodig, want onze professionele kunstenaars begeleiden je stap voor stap. Zo werk je aan jouw eigen individuele kunstwerk, maar met de gezelligheid om je heen van je mede deelnemers. 

Louvelle Sip and Paint Amsterdam

Sip & Paint regulier

Ontdek de kunstenaar in jouw team tijdens ons Sip and Paint bedrijfsevenement! In slechts 2 uur tijd kunnen jij en je collega’s jullie eigen meesterwerken creëren. Geen schilderervaring nodig, want onze professionele kunstenaars begeleiden iedereen stap voor stap. 

Geniet van een inspirerende en gezellige avond met je collega’s. Of het nu een teambuildingactiviteit is na een intensieve werkdag of een ontspannen start van een borrelavond, ons Sip and Paint evenement zorgt voor een unieke en leuke ervaring.

Voor 35 euro per persoon (excl. BTW) krijg je toegang tot een unieke ervaring, inclusief 2 drankjes, hapjes, materialen en een prachtig kunstwerk van 30x40cm die een ereplek boven jouw bank krijgt!  

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op. 

Sip and Paint Amsterdam Particulier

Sip & Paint met teambuilding

Naast de reguliere Sip and Paint bedrijfsevenement biedt Louvelle ook de Sip and Paint met teambuildingelement aan.

Duik in een wereld vol kleur en creativiteit met onze Sip and Paint met Teambuilding ervaring! Tijdens dit unieke evenement van 2,5 uur word je begeleid door onze kunstenaars terwijl je je eigen kunstwerk maakt.

Met een speciaal teambuildingselement versterk je ook nog eens de banden binnen je team op een leuke manier.

Voor 45 euro per persoon (excl. BTW) krijg je toegang tot een unieke ervaring, inclusief 2 drankjes, hapjes, materialen en een prachtig kunstwerk van 30x40cm die een ereplek boven jouw bank krijgt!  

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op. 

 

Interesse in een samenwerking? Laat een bericht achter!

Kies een dienst en vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat ons de details weten en wij zorgen voor een op maat gemaakt voorstel.