Louvelle Art Factory

SIP AND PAINT
Bedrijfsevenement

SIp and paint amsterdam

Schilderen met collega's

Ontdek de kunstenaar in jouw team tijdens ons Sip and Paint bedrijfsevenement! In slechts 2 uur tijd kunnen jij en je collega’s jullie eigen meesterwerken creëren. Geen schilderervaring nodig, want onze professionele kunstenaars begeleiden iedereen stap voor stap. 

Geniet van een inspirerende en gezellige avond met je collega’s. Of het nu een teambuildingactiviteit is na een intensieve werkdag of een ontspannen start van een borrelavond, ons Sip and Paint evenement zorgt voor een unieke en leuke ervaring. 

Stimuleer creativiteit, bevorder teamgeest en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens dit speciale bedrijfsevenement. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op. 

Wat zit er inbegrepen?

  •  Uitleg en begeleiding van onze kunstenaars
  •  Hapjes, drankjes en leuke deuntjes
  • Een kunstwerk van 30×40 die een mooie plek boven de bank verdient
  • Inclusief alle materialen (canvas, verf, kwasten en schildersezel)
  • 2 uur durende workshop 

Ready to sip and paint

Wil je een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren die je collega’s nog lang zullen herinneren? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij jouw bedrijfsuitje naar een hoger niveau kunnen tillen! 

Laat ons de details weten en wij zorgen voor een op maat gemaakt voorstel dat perfect aansluit bij jullie wensen en budget. Klik hieronder om de offerte aan te vragen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Locatie

Maria Austriastraat 961 Amsterdam