Verzending en retour

Verzending

Wanneer de order is geplaatst via de website en de betaling is voldaan kan het 20 werkdagen duren voordat het kunstwerk bij de koper aan zal komen. Dit komt omdat we ervoor zorgen dat elk kunstwerk met beleid en persoonlijke aandacht verpakt wordt. Elk kunstwerk wordt zorgvuldig verpakt zodat deze goed aankomt bij de koper. We voegen hierbij de bijbehorende verzendlabels toe en een Certificaat van echtheid die door de kunstenaar is gesigneerd. 

De verzendkosten zijn bij elk kunstwerk te zien bij het afrekenen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het kunstwerk. Momenteel verzenden we alleen binnen Nederland. Het kunstwerk wordt verzekerd tijdens de levering naar de koper op basis van de winkelprijs.

Zijn er andere vragen met betrekking tot de levering van een kunstwerk? Stuur dan een mail naar contactlouvelle@gmail.com

Retourbeleid

Ons retourbeleid duurt 30 dagen. Als deze 30 dagen voorbij zijn dan kan er helaas geen vergoeding plaatsvinden. Bij beschadiging van het Product door onzorgvuldige omgang door Koper zelf, is Koper zelf aansprakelijk. 

Onze retourbeleid duurt 30 dagen. Zijn er 30 dagen verstreken sinds de aankomst van je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of het ruilen van een product aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Om een product retour te sturen kun je een e-mail sturen naar contactlouvelle@gmail.com. Zorg ervoor dat de volgende elementen in de mail staan: titel van het werk, naam van de kunstenaar, uw contactgegevens en de datum waarop u het werk heeft aangekocht. Om de retourzending te voltooien ontvangen wij ook graag een aankoopbewijs (dit is de factuur die u in de mail heeft ontvangen). 

Terugbetaling

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Hierbij zullen we uw terugbetaling goedkeuren of afwijzen. Terugbetalingen aan de koper worden zo spoedig mogelijk verwerkt, de betaling kan uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de retourzending duren. Terugbetaling zal op het eerder opgegeven rekeningnummer plaatsvinden. 

Als je nog geen restitutie hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening en neem contact op met je creditcardmaatschappij of bank, het kan even duren voordat je restitutie officieel wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contactlouvelle@gmail.com

Retourzending
U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. De verzendkosten dienen inclusief de verzekering voor de winkelprijs te zijn. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product u bereikt, variëren. Je kunt overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen en zijn niet aansprakelijk tijdens het proces van de retourzending totdat het product ons heeft bereikt.